Rekrytoimme – haussa tilitysassistentti

TILITYSASSISTENTTI
Audiovisual Producers Finland – APFI ry

Tilitysassistentti vakituiseen työsuhteeseen uuteen audiovisuaalisen alan yhdistykseen.

Tilitysassistenttina työskentelet yhdistyksen tekijänoikeuskorvausten tilitystiimissä. Osallistut monipuolisesti tekijänoikeuskorvausten tilitysprosesseihin. Työtehtäviisi kuuluu mm. tiedon etsimistä verkosta ja eri tietokannoista, tiedon tallentamista yhdistyksen tilitysjärjestelmiin sekä av-teosten rekisteröintiä. Lisäksi ylläpidät asiakasrekistereitä sekä toteutat ohjelmatietojen raporttien rikastamista sekä tiedon jalostamista.

Edellytämme sinulta kokemusta talousjärjestelmistä. Kokemus muista IT-järjestelmistä on etu. Olet tarkka, ratkaisukeskeinen, sinnikäs sekä ryhmätyöhenkinen. Odotamme sinulta hyviä MS Excel-taitoja, mutta myös muusta data-analytiikkatyökalujen käyttötaidosta on tehtävässäsi hyötyä.

Edellytämme sinulta sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän juuri perustetussa av-alan yhdistyksessä. Toimitilamme sijaitsevat Helsingissä.

Työ alkaa maaliskuussa tai sopimuksen mukaan. Hakemuksia voi lähettää 30.3.2018 asti. Valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä. Vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen voi lähettää osoitteeseen: eerika@vermila.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa hallintopäällikkö Sanna Lahovaara torstaina 22.3. klo 10.00-11.30 ja perjantaina 23.3. klo 10.00-11.30, p. 044 7617717/sanna.lahovaara@tuotos.fi.

Audiovisuaalisen alan tuottajien edunvalvonta- ja tekijänoikeusyhdistykset Satu ry, Elokuvatuottajat ry, Audiovisual Finland ry sekä Tuotos ry yhdistivät toimintansa yhdeksi yhdistykseksi maaliskuussa 2018. Yhdistyksen toimintaan kuuluu mm. av-tuottajien edunvalvonta, tuottajien kansainvälisen kilpailukyvyn edistäminen, av-alan tapahtumien järjestäminen sekä tuottajien tekijänoikeuksien hallinnointi ja tekijänoikeuskorvausten tilittäminen. Yhdistys on toistaiseksi nimeltään Tuotos ry, mutta sen nimi muuttuu Audiovisual Producers Finland – APFI ry:ksi.